Globale en innovatieve voedingsoplossingen die voor ieder geschikt zijn

BARIATRIX NUTRITION EUROPE : een expertise van 40 jaar in dienst van wellness en gezondheid professionals

Onze groep is een internationale marktleider in het samenstellen en vervaardigen van eiwitrijke slankheidsproducten, maaltijdvervangers, eiwitrijke snacks en andere voeding met een hoge voedingswaarde die functioneel en gezond is en geschikt voor :

  • het afslanken en gewichtsbeheersing,
  • de specifieke voeding voor sporters,
  • de voeding voor senioren of ieder met specifieke voedingsbehoeften.

Een bewezen expertise en ervaring op het gebied van voeding

Wij werken samen met internationaal erkende deskundigen op het gebied van voeding. Onze expertise hebben wij te danken aan uitgebreid onderzoek over de voedingsbehoeften en stofwisseling, met name tijdens een caloriearm dieet, evenals het algemeen begrip van het consumentengedrag.

Onderzoek & innovatie: onze prioriteiten

Onze teams van biochemici en ingenieurs geven hoge prioriteit aan wetenschappelijk onderzoek en innovatie om hoogwaardige voedingsproducten te ontwikkelen, met samenstellingen die voor ieder aangepast worden voor het beste resultaat.

Een antwoord op maat dat beantwoord aan uw specificaties

Onze deskundige verkoop- en marketingafdeling biedt onze gespecialiseerde distributeurs, doeltreffende "op maat" oplossingen om marktleider te worden in een specifieke branche: innovatieve producten en concepten, volgens standaard of aangepaste samenstellingen die resulteren in een echt concurrentievoordeel: uitmuntende kwaliteit en de beste prijs/kwaliteit verhouding​.

Vandaag de dag worden onze producten regelmatig met tevredenheid en doeltreffendheid door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt.

ONS succes is UW succes.